Szolgáltatások

Cégeknek

a megjelenés erősítése

Termék

vonzóvá
tesszük

Rendezvény

emlékezetes momentumok

Esküvő

különleges nap tükre

Gyermek

gyorsan múló korszak varázsa

Portré

karakter őrzés generációkon át

Portfólió

személyiség és harmónia

Promóció

megjelenés
erősítése

Színpad

csúcs
pillanatok

Oktatás

a fény művészete

Ajánlom magam és kollégáim munkáját! Nálunk könnyű megnyílni, rászolgálunk ügyfeleink bizalmára!

Hírek

Hogy miért a photoPBaranyi ?

Évtizedes referencia – teljes körű képi szolgáltatás cégeknek, magánszemélyeknek! info@photopbaranyi.hu

Tovább

Esküvő fotó-videó 2021 kedvezménnyel!

Esküvő fotó- videó szezon előtti kedvezménnyel 5-10% kedvezmény illet minden kedves párt kik a tél folyamán kötik le szolgáltatásunkra igényüket

Tovább

Promóciós fotózás – Dark Tears from Space

pPBvlog21 Promóciós fotózás – Dark Tears from Space

Tovább

 

Magamról

 

PBaranyi_magamrol

Baranyi Péter

Fotográfus

Elhivatott fotográfus vagyok, a 80-as évek végétől végzek munkákat. Számomra minden igény egy izgalmas feladat, mikor mások képi vágyát én formázom látható képpé. A saját vízióimat önálló alkotásaimban élem ki: alkotói oldal
A 90-es évek elején inkább fotóriporterként és színpadi fotósként végeztem munkám, majd a 2000-es évek derekán már alkalmazott fotográfusként keresem ügyfeleim, mutatva a tevékenységem adta lehetőséget rászolgálva bizalmukra. Az emberi kapcsolatokban hiszek, és mindig nagyon felkészülök figyelve a kívánt igényre. Tanítom is: nívós felvétel csak adott személyek alapos ismerete és adott témakör pontos feltérképezése mellett valósulhat meg. Jól ellesett pillanat is csak felkészült fotósnak adatik meg, érezni kell mikor és hol történik egy újabb kiemelhető mozzanat, és tudni kell mely eszközünk legyen nálunk. A másik legfontosabb, ha az ember elhivatott, a megbízhatóság. Ezért is dolgozom szakmai csapatban. (Studio403) Az igényelt képsor minden esetben időre átadásra kerül!

Bízzanak meg egy szakmai kompetenciával és referenciával rendelkező csapatot, ahol kedvező megoldást nyújtunk, igazodva a hazai lehetőségekhez!

Rólam mondták

énekesnő

Tóth Vera

( Nagyon Köszönöm a rugalmasságod és a gyors utómunkád! Az xxxx kép file ami elképesztően jól sikerült, főleg a fekete fehér változata. Zenei producerem Barna szerint is ez lesz a borítókép. Akik eddig látták mind erre szavaztak. )

zenész

Parajdi Tamás

( Hihetetlen, hogy könyvet jelentettél meg. Gratulálok és nagyon büszke vagyok arra, hogy egyszer régen minket is megsegítettél és Laciról is meghagytad az utókornak a legjobb dobos képet. ...szóval nagyon jó, hogy vagy!!!" )

Érdemes és Balázs Béla-díjas fotóművész

Markovics Ferenc

( "Különösen szeretem azokat a képeit,amelyek életre keltésénél láthatóan szabadon szárnyalhatott kötöttségek nélkül. Mert nyilvánvaló, hogy például a divatképek vagy koncertfotók készítésénél figyelmebe kellett vennie az alkotótársak, nem ritkán teamek elképzeléseit, kívánságait. Ezeket is magas nívón teljesítette. Viszont a Víziók vagy Elhalt erek című képsorai megszületésénél semmi sem korlátozta fantáziáját. Mindez egyféle csoda plusszal, POÉZISSEL gazdagítja fotóit, noha választott témái legtöbbször holt tárgyak, elfeledett, rozsdás sínek, vasúti vagonok, lepusztult épületmaradványok. Az irántuk érzett szeretete lehel életet beléjük és sugárzik vissza a képekről." )

Háttér

 

A legnagyobb hátteremet két kollégám, közös alkotóműhelyünk a Studio403 adja és az általunk az a köré felsorakoztatott sokrétű stáb: sminkes, stylist, fodrász, grafikus, videós szakemberekkel! Szolgáltatásunk széles spektrumából adódik, minden nemű fotográfus és videós feladatra építettük fel barátságos műtermünket és eszközparkunkat. Tudásunkat is szívesen átadjuk fotó kurzusainkon. Mindhármunk ad egy egyéni színt, de alapvetően az emberekkel történő kommunikációban és igényük pontos követésében hiszünk. Akár egy fős, akár csapat munkát végzünk, a kreativitást nem hagyjuk a polcon. Nagyon pontosan készülünk elő technikai háttérben is minden feladathoz. Együttesen teljes stúdió eszközparkkal és FF formátumban a létező összes kellékkel rendelkezünk sok tartalékkal.

Árak

Cégek esetén, mivel nagyon sokrétű anyag készíthető, mindenképpen egyeztetést követően küldünk pontos tételes ajánlatot! (web, katalógus, brand, org. chart, promóciós anyagok stb.)
Lakossági szolgáltatás esetén modulos árképzéssel rendelkezünk. Konkrét vállalási díjat, egyeztetett igény esetén van módunk kedvezményekkel ajánlat formájában megküldeni. Egy örök érvényű esemény, kép és videó anyaga megkívánja egy ízléses, minőségi és maradandó képsor létrejöttét. Kérjük vegye fel a kapcsolatot!


Cégek esetén, mivel nagyon sokrétű anyag készíthető, mindenképpen egyeztetést követően küldünk pontos tételes ajánlatot! Lakossági szolgáltatás esetén modulos árképzéssel rendelkezünk. Konkrét vállalási díjat, egyeztetett igény esetén van módunk kedvezményekkel ajánlat formájában megküldeni. Egy örök érvényű esemény, kép és videó anyaga megkívánja egy ízléses, minőségi és maradandó képsor létrejöttét. Kérjük vegye fel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Lépj be világomba

  • Telefonszám: +36 20 406 3495
  • Email cím: info@photopbaranyi.hu
  • Elérhetőség 1142 Budapest Ungvár u. 64-66. IV. emelet Studio 403

Partnerek