Parajdi Tamás

SONY DSC

zenész

Parajdi Tamás

( Hihetetlen, hogy könyvet jelentettél meg. Gratulálok és nagyon büszke vagyok arra, hogy egyszer régen minket is megsegítettél és Laciról is meghagytad az utókornak a legjobb dobos képet. ...szóval nagyon jó, hogy vagy!!!" )

Other Testimonials

SONY DSC

énekesnő

Tóth Vera

( Nagyon Köszönöm a rugalmasságod és a gyors utómunkád! Az xxxx kép file ami elképesztően jól sikerült, főleg a fekete fehér változata. Zenei producerem Barna szerint is ez lesz a borítókép. Akik eddig látták mind erre szavaztak. )
Markovics Ferenc 2013

Érdemes és Balázs Béla-díjas fotóművész

Markovics Ferenc

( "Különösen szeretem azokat a képeit,amelyek életre keltésénél láthatóan szabadon szárnyalhatott kötöttségek nélkül. Mert nyilvánvaló, hogy például a divatképek vagy koncertfotók készítésénél figyelmebe kellett vennie az alkotótársak, nem ritkán teamek elképzeléseit, kívánságait. Ezeket is magas nívón teljesítette. Viszont a Víziók vagy Elhalt erek című képsorai megszületésénél semmi sem korlátozta fantáziáját. Mindez egyféle csoda plusszal, POÉZISSEL gazdagítja fotóit, noha választott témái legtöbbször holt tárgyak, elfeledett, rozsdás sínek, vasúti vagonok, lepusztult épületmaradványok. Az irántuk érzett szeretete lehel életet beléjük és sugárzik vissza a képekről." )